Home BloggSommarens trädgårdsfunderingar

Sommarens trädgårdsfunderingar

Går du med sommarens trädgårdsfunderingar och om hur du bäst ska kunna fixa till din trädgård på bästa sätt. Det finns egentligen inte så mycket rätt och fel utan så länge du trivs med det du odlar och bygger i din trädgård. Du väljer hur din trädgård ska se ut och hur du vill nyttja den.

Planering för trädgården

Under vinterhalvåret så sitter vi oftast hemmavid och funderar på hur vi ska göra med våra trädgårdar. När våren kommer och sommaren närmar sig så är det dags att ta itu med de idéer som man fått under vintern. Kanske det behövs en förrådsbod där du kan förvara allt som har med trädgården att göra. Bra att slippa förvara i garaget som oftast brukar vara överfullt ändå. Med ett rymligt förråd så kan du ställa in gräsklippare, bensindunkar och trädgårdsverktyg. Lättillgängligt då du kan placera ditt förråd på lämpligt ställe i din trädgård.

Ett trevligt tillhåll

Trädgården är ett trevligt tillhåll under sommaren. Skapa olika typer av rum där ni kan slå er ner för att njuta av allt som ni odlar. Har ni dessutom en altan vid ert hus så är sommaren räddad. Lite sköna utemöbler och ni kan sitta länge på sommarkvällarna. När det börjar bli lite ljumma vindar så kanske lite infravärme kan hjälpa till att förlänga kvällarna. Njut så mycket osm ni bara kan av det ni åstadkommit i trädgården. Tänk på alla timmar ni lagt ner på arbetet med byggnationer och odling.