Home BloggFlytta till Portugal
Flytta till Portugal

Flytta till Portugal

Fundera du på att försvinna bort i värmen i ett annat land? Då kan Portugal vara ett fantastiskt alternativ. Det är spännande med flytt till ett annat land men det kan också finnas en vis oro. Du kanske har samlat på dig möbler och annat fint under åren som du inte vill lämna kvar. Om du bestämmer dig för att flytta utomlands finns det gott med företag som hjälper dig förflytta dina möbler över hela världen.

Portugal är nya Spanien

Eftersom fler och fler människor flyttar till Spanien har även Portugal blivit ett populärt land att flytta till. En bilresa till Portugal från Sverige tar ungefär 36 timmar. En bilresa kanske fungerar en gång om du behöver lasta ner saker men om du vill få ner dina större möbler och annat är en stor flyttbil det enda alternativet. Det kan vara krångligt att hyra en stor flyttbil själv och det är därför smart att anlita någon.

Varför ska du flytta till Portugal

Det främsta anledningen till att flytta till Portugal är klimatet. På grund av att det ligger utmed Atlanten är det varmt året runt. Att flytta till Portugal kan vara lite billigare än Spanien och landet har en låg kriminalitet. Läs mer på nätet om varför just Portugal är ett bra alternativ för flytt.