Home BloggGe köket ett ansiktslyft
Ge köket ett ansiktslyft

Ge köket ett ansiktslyft

Att ha ett kök du gillar att spendera tid i går inte att förklara känslan av. Det kanske inte är rummet vi spenderar mest tid i hemma. Men den tid du spenderar där bör alltid vara så hög kvalitet som möjligt. Och är du missnöjd med inredningen, planlösningen eller något annat kommer det absolut påverka din trivsel där. Att ge köket ett ansiktslyft är därför något alla kan tjäna på.

Byt ut det gamla kaklet

Kakel ovanför köksbänken är standard i väldigt många hem, men samtidigt något vi ofta dras för att byta ut. Men förr eller senare kommer det nog inte passa in så bra som du skulle vilja. Kanske resten av inredningen är utbytt sedan tidigare och kaklet passar helt enkelt inte in länge. Eller så är en eller flera plattor skadade. Vad anledning än må vara kan ett kakelbyte vara en perfekt uppgradering för köket. Om du dessutom anlitar en expert för jobbet kommer du också få ett riktigt proffsigt resultat.

Måla om köksluckorna

En annan sak som verkligen kan göra stor skillnad i ditt kök är färgen på köksluckorna. Och känns det dyrt att byta ut alla dessa kan du ofta få ett lika betydelsefullt resultat om du målar om dem. Utgå från resten av köket och tänk på vilka färger som skulle göra sig bra. Om är ute efter ännu mer förändring kan du även överväga att såga till några stiliga dekorlister och sätta fast medan du ändå håller på.